Skip to content

Deze website is nog niet af, maar je kunt al wel ademsessies volgen, neem gerust contact op. Lfs

(+31) (0)6 -13 54 08 98

OVER MIJ


Na allerlei interessante opleidingen, reizen, emigraties, werken bij mooie bedrijven en vooral veel zelfstudie, heb ik in 2019 besloten om voor mijzelf te kiezen en me te gaan focussen op het creëren van het perfecte bedrijf voor wie ik ben. Waar ik altijd snel verveeld raakte, over- of onderprikkeld en bijna altijd doodop was in mijn leuke en veilige kantoorbanen, wist ik zelf ook wel dat zelfstandig ondernemen beter bij me zou passen. En dan het liefst de combinatie van een creatieve bezigheid, een taalgerichte tak en iets om mensen mee te helpen. Dat was hoe vaag en ook precies de zoektocht begon. Uitendelijk droomde ik een langere periode dat ik ademcoach was. Ik wist nog niet wat dat inhield, maar besloot toch maar te luisteren naar dat onderbewuste en ging op onderzoek uit. Zo kwam het dat ik in 2020 de opleiding tot ademcoach volgde en ik gevuld werd met lucht en liefde. Dit wil ik delen met jullie, met mensen die nieuwsgierig zijn naar de adem, mensen die zich veilig voelen bij mij, mensen die wat hulp kunnen gebruiken en iedereen die op mijn pad komt en me de kans geeft. 

Ademnodig is intersectioneel feministisch, onbevooroordeeld, inclusief en toegankelijk. Je bent welkom hier. Je mag er zijn. Je bent goed. Je bent. 


Oh en wat betreft de twee andere takken van mijn ondernemend bestaan; ik ben nailartist en docent NT2 en de afwisseling in deze drie onderdelen is het beste wat ik had kunnen kiezen. 
Over mij
Liefde

Liefde

Balans

Balans

adem

adem

Adem coach

Ghislaine

Adem coach